fbpx

Een lichtboom voor de Mirt in Kampen

Het is een echte eyecatcher wanneer u bij de Mirt in Kampen naar binnenloopt!

Een boombank voor de Mirt in Kampen

In de afgelopen periode heeft BCI Projectinrichting BV Kindcentrum de Mirt in Kampen mogen voorzien van een nieuwe inrichting. In de onderwijsruimten verschillende vormen van instructie, samenwerken en zelfstandig leren gekomen. Een specifiek in het oog springende meubel is wel de lichtgevende BCI Abelian boombank. Een prachtig uniek meubel die niet alleen heel praktisch is maar ook een bijzondere betekenis heeft…

De samenwerking met BCI heb ik als heel positief ervaren. Heldere en open communicatie. Naar aanleiding van onze wensen zijn er zelfs producten op maat ontworpen en vormgegeven.

Elly Hofstede, directrice Kindcentrum de Mirt in Kampen

Pin It on Pinterest