fbpx

Johannes Fontanus College, Barneveld

Het Johannes Fontanus College in Barneveld is een christelijke middelbare school. De school bereidt haar leerlingen voor op een plek in de maatschappij.

Het technasium van het Johannes Fontanus College in Barneveld heeft een geheel nieuwe werkplaats gecreëerd. Met in de werkplaats een designruimte, laboratorium, denktank, scrapheap, keuken, atelier en nog veel meer. Kortom: genoeg om de creativiteit in kwijt te kunnen.

Theorie- of praktijkles, alles in een bijpassend lokaal.

Verder zijn er verschillende spreek- en werkruimtes gecreëerd waar leerlingen rustig en ongestoord kunnen werken en comfortabel op de Abelian banken kunnen zitten. Er zijn meerdere praktijkruimtes ingericht met op maat gemaakt meubilair, waaronder een keuken, meerdere leerling zitplekken, practicum meubilair, opbergruimte en computerwerkplekken.

Het mavoplein in de school heeft een bijzondere transformatie ondergaan: op de eerste verdieping zijn tien lokalen gesloopt, om plaats te maken voor een innovatief open lesplein, waarin samenwerken de boventoon voert en de vakken geplaatst zijn in de context van het toekomstige beroep. 

Pin It on Pinterest