fbpx

Brede School SOM, Coevorden

Brede school SOM in Coevorden bestaat uit drie scholen met elk een uiteenlopende visie op het onderwijs. BCI heeft samen met alle betrokkenen de gesprekken gevoerd om te inventariseren welke wensen en ideeën er allemaal waren.

De opdracht, maak een inrichting die niet alleen onderscheidend is maar ook eigentijds voor elke school. BCI ontwikkelt en fabriceert standaard en maatwerk meubilair, in eigen huis geheel naar wensen van de klant. Het is een bewuste, logische keuze dat alle drie de scholen en uiteindelijk ook de woningbouwvereniging Domesta, die op dezelfde locatie is gevestigd, gekozen hebben voor BCI. Meubilair en een inrichting realiseren die perfect aansluit bij de wensen van elke organisatie. Het eindresultaat is dan ook een mooie inrichting die volledig aansluit bij de ideeën en wensen van de onderwijsorganisaties. De kinderen en de leerkrachten van de basisscholen, Panta Rhei, Mijndert van der Thynen en de Wilhelminaschool ervaren het als een prettige omgeving waarbij ze zich volledig kunnen ontplooien.

Ook BCI is trots op dit resultaat en de wijkbewoners van de wijken Poppenhare/Lootuinen hebben er een prachtige locatie bij gekregen.

Gebruikt zijn onder andere de Abelian banken, voorzien van speciaal kunstleer in diverse prachtige kleuren. Klaptafels waarmee de ruimtes met verschillende functies flexibel, snel en efficiënt zijn in te richten. Deze tafel- zitcombinatie zijn niet alleen opvouwbaar maar ook verrijdbaar in een aantal seconden. Matrix kastenwanden met ombouw zijn geplaatst om voor veel opbergruimte te zorgen. Door goed gebruik te maken van de ruimtes zijn er diverse ruime werkplekken ontstaan. Verrijdbare instructie en werktafels met een robuuste uitstraling zijn als maatwerk gefabriceerd en voorzien van een eiken kaneel werkblad. Uiteraard ontbreken de Step leerlingtafels en de kleurrijke Swing leerlingstoelen niet.

Pin It on Pinterest