fbpx

IKC Dassenburcht, Cuijk

In het IKC Dassenburcht zijn de scholen Harlekijn (openbaar onderwijs) en Zevensprong (katholiek onderwijs) onder één dak gevestigd. Samen met een kinderopvangorganisatie vormen zij het IKC Dassenburcht in Cuijk.

IKC Dassenburcht, wat een gaaf gebouw en wat een goede oplossing dat hier meerdere scholen en een kinderopvang in één gebouw gevestigd zijn. Aan BCI de taak om het van binnen ook te laten stralen met bijpassend meubilair.

Wat een gaaf project!

In het IKC zijn verschillende lokalen, open leerruimtes en teamkamers ingericht. Voor de lokalen is er gekozen voor de bekende Step leerlingtafels en de ErgoSwing-H6 stoelen. Een modern leerlingsetje met de kleuren die overeenkomen met de meubels in de rest van het gebouw. Voor de leerpleinen is er gekozen voor verschillende praktische Flexio kasten. Verder zijn hier de Twist en Aede tafels toegepast met Nova krukjes en Abelian banken. Wat opvallend is in deze ruimtes zijn de stalen BCI huisjes. Bovendien zijn er meerdere teamkamers ingericht met fijne zitstoelen en praktische tafels en kasten waar de docenten een plek hebben om even tot rust te komen.

Pin It on Pinterest