fbpx

Het Kompas, Dedemsvaart

Openbare basisschool het Kompas in Dedemsvaart biedt onderwijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Zij werken volgens hun uitdagende slogan: “’t Kompas wijst ieder kind in de juiste richting!”.

 

Beweegbare werkplekken.

BCI en het Kompas hebben samen een mooie oplossing gevonden om het “wauw-effect” te realiseren in de school. Onze projectadviseur met een luisterend oor heeft samen met de school ideeën, problemen en behoeften omgezet naar een uiteindelijke realisatie volgens de wensen van de school. Er is een prachtig modern leerplein gecreëerd volgens het kleurenpalet van de school. Er zijn verschillende Flexio leermiddel- en plantenkasten, tafels, stoelen en beweegbare krukken toegepast.

Een actieve houding tijdens het werken op de beweegbare krukken.

Pin It on Pinterest