fbpx

Etty Hillesum Lyceum, Deventer

Het Etty Hillesum Lyceum in Deventer is een voortgezet onderwijs school. De school heeft meerdere locaties en ze streven naar uitstekend en modern onderwijs voor alle leerlingen.

 

De grootste blokkendoos van Nederland!

Voor het Etty Hillesum Lyceum heeft BCI iets bijzonders ontworpen. Waarbij maatwerk en vakmanschap samenkwamen. BCI fabriceerde verschillende grote blokken. De blokken zijn geplaatst in vier verschillende ruimtes van het Etty Hillesum Lyceum, locatie de Marke.

Samenvattend, een mooie samenwerking tussen de onderwijsinstelling, architect, de vakmensen van BCI en al onze vaste leveranciers.

De opstelling van de blokken is bedacht door Helga Snel en Jeffrey Reule van Helgasnelarchitecten. Zij hebben het gewaagde ontwerp gemaakt voor de nieuwe vloeren en het schilderwerk. Door de modulaire blokken van BCI kunnen er verschillende opstellingen gecreëerd worden in de bestaande ruimte. De opstellingen nodigen uit om op te gaan zitten of om aan te gaan werken. Bijkomend voordeel van deze modulaire blokken is dat ze in een latere fase ingezet kunnen worden in een toekomstige nieuwbouw. De blokken zijn gemaakt van 18 mm. multiplex voorzien van een Resopal HPL toplaag. De randen zijn afgewerkt met een aluminium infreesprofiel.

Samenvattend, een mooie samenwerking tussen de onderwijsinstelling, architect, de vakmensen van BCI en al onze vaste leveranciers.

 

Pin It on Pinterest