fbpx

De Kersenboom, Diemen

Brede school de Kersenboom in Diemen is een neutrale school, gevestigd in een nieuwbouwwijk. De Kersenboom is een school waar kinderen met verschillende achtergronden welkom zijn en zich thuis voelen.

Van buiten en van binnen prachtig.

Een prachtig gebouw, zowel van binnen als van buiten. Veel rustige en open ruimtes. Door verschillende kleuren te gebruiken die bij elkaar passen geeft dit een rustgevend en modern effect. BCI heeft verschillende lokalen, leerpleinen en docentenkamers mogen inrichten.

Een fraai interieur.

De lokalen zijn ingericht met ErgoSwing stoelen en Step leerlingtafels. Een mooie en frisse combinatie, de groene kuip kleurt goed met het licht essenstructuur blad. De frames van zowel de instructietafels, leerlingtafels, leerlingstoelen en krukken komen overeen. Op de leerpleinen zijn verschillende tafels geplaatst met diverse stoelen. Ook zien we hier de Nova krukjes terug met een bijpassende Aede tafel en Abelian banken.

Pin It on Pinterest