fbpx

De Zonheuvel, Driebergen

Christelijke basisschool de Zonheuvel in Driebergen biedt onderwijs voor leerlingen die zich ontwikkelen tot zelfstandige, betrokken kinderen met een actief lerende houding.

Opbergen maar!

BCI ervaarde dit project als een prettige samenwerking. Een extern team heeft namens de school de lijnen uitgezet met betrekking tot de inrichting van de ver- en nieuwbouw van de school. De kleuren van de vloeren, wanden, schoolmeubilair en kasten zijn allemaal op elkaar afgestemd en vormen een smaakvol geheel.

 De school wilde in de groepen 3 tot en met 8 een speciale kastenwand die aansluit bij het IPC-onderwijs (onderwijsconcept voor het basisonderwijs waarin leren centraal staat). Hiervoor heeft BCI een speciale deur ontwikkeld met een bulletinboard. Uiteindelijk is er een uniek product ontstaan dat toegepast kan worden bij bijvoorbeeld lid scholen van IPC-Nederland. Voor het centrale leesplein zijn kasten ingezet uit onze Flexio kastenserie en de kastenwanden in de lokalen komen uit de Xilo kastenserie. De dubbelzijdige vakkenkasten zijn gecombineerd met open kasten en draaibare lectuurplanken.

Pin It on Pinterest