fbpx

Mariaschool, Eelde Paterswolde

De Mariaschool in Eelde Paterswolde is een school voor katholiek basisonderwijs. De school wil de leerlingen samen laten spelen, leren, werken, vieren en laten ontdekken waardoor ze saamhorigheid creëren.

Een kleurrijk geheel.

De leerpleinen in de school geven een gemoedelijke sfeer, waardoor meerdere lokalen en leerpleinen met elkaar verbonden zijn. De onderbouw is ingericht met de QuattroSwing kleuterstoeltjes, Twist kleutertafels en Flexio leermiddelkasten. De midden- en bovenbouw is ingericht met ErgoSwing-H6 leerlingstoelen, Twist en Step leerlingtafels en Flexio leermiddelkasten. De leerpleinen zijn ingericht met onder andere Twist tafels met Nova krukjes, Aede tafels met Abelian banken en een houten boom met zitelement en rolbakken. Voor het leerlingmeubilair is er gekozen voor neutrale kleuren als grijs en houtstructuur. Dit zien we terug in de leerpleinen. De leerpleinen zijn verder aangekleed met kleurrijke elementen.

Kleurrijke elementen gecombineerd met neutrale kleuren als grijs en houtstructuur.

Pin It on Pinterest