fbpx

De Spaaihoeve, Eindhoven

Bij speelleercentrum jenaplanschool de Spaaihoeve in Eindhoven bewegen kinderen zich in een afwisselende, stimulerende omgeving. Zowel in de kinderopvang als in het onderwijs. Kinderen leren samen te werken, met elkaar te overleggen en elkaar te begrijpen.

Werken in een huisje.

Het is goed te zien dat de klant een goede keuze heeft gemaakt. Alles is erg smaakvol afgestemd op de architectuur van het schoolgebouw. Een prachtige school met een inspirerende werkomgeving met meubilair van BCI. Het hele proces is op de voet gevolgd door de school. Elke productiestap is in beeld gebracht en gepresenteerd aan de docenten en leerlingen. Zo is het niet alleen een mooi maar ook een leerzaam project geworden.

Een stoere en robuuste uitstraling.

De Spaaihoeve in Eindhoven heeft een industriële uitstraling. Met de kleur van de huisjes en de zwarte stoelen geeft dit een robuuste en stoere uitstraling in de open leerruimtes. Leerlingen kunnen fijn samenwerken en het ziet er gaaf uit. Ook de lockers om persoonlijke voorwerpen in op te bergen komen helemaal terug in de rest van het meubilair.

Pin It on Pinterest