fbpx

De Carrousel, Emmeloord

OBS de Carrousel in Emmeloord is een openbare basisschool waar het draait om de ontmoeting. Elkaar zien, elkaar begrijpen en met elkaar bouwen. Bouwen aan een open, kleurrijke en dynamische leeromgeving.

De Carrousel in Emmeloord heeft een fleurige inrichting gekregen. BCI mocht verschillende lokalen, een open leerplein en een teamruimte inrichten. De kleuterklassen zijn ingericht met verschillende praktische Flexio kasten, waaronder een ligkast, de ErgoSwing kleuterstoeltjes, Twist kleutertafels en Qubic bankjes met rolbakken. De midden- en bovenbouw is ingericht met Flexio kasten, verschillende Twist instructietafels, Twist Simpson leerlingtafels en ErgoSwing-H6 leerlingstoelen. Het open leerplein is ingericht met een prachtige houten boom in het midden met een Abelian rondo bank eromheen, verschillende Flexio kasten, Aede- en wangtafels, Snow stoelen, Abelian banken, Volt krukken en de UPis1 Keep moving beweegkrukken. De teamkamer is ingericht met Flexio kasten, een grote Twist tafel en de OMG stoelen. Het is een prachtig kleurrijk geheel geworden.

Een nieuwe kleurrijke leeromgeving.

Pin It on Pinterest