fbpx

Tabor College, Hoorn

Het katholieke Tabor College in Hoorn biedt uitdagend innovatief onderwijs in een veilige omgeving. Bij het Tabor College streven ze naar een “thuisgevoel” op school. BCI helpt mee dit te behalen door middel van “huiselijk” meubilair.

 

BCI heeft verschillende teamruimtes en een kantine ingericht bij het Tabor College in Hoorn. Door de hele school wordt er gebruik gemaakt van dezelfde kleurstelling. De teamruimtes zijn ingericht met prachtige tafels, een stalen onderstel met een houtstructuur blad. De Abelian banken en diverse stoelen brengen kleur in de ruimte en maken het helemaal af.

Meerdere fijne plekken om gezellig even bij te kletsen tijdens de pauzes.

De kantine voor de leerlingen is ingericht met diverse podiumblokken die worden gebruikt als zitelementen. De wangtafels worden gebruikt als statafels of met de bijpassende hoge zitbanken. Daarnaast is een ander deel van de kantine ingericht volgens de Amerikaanse salon stijl. Met karakteristieke banken en stoelen die op elkaar zijn afgestemd.

Pin It on Pinterest