fbpx

Huygens College, Heerhugowaard

Het Huygens College in Heerhugowaard is een voortgezet onderwijs school. De middelbare school staat niet alleen bekend om de goede kwaliteit van het onderwijs, maar ook om de fijne sfeer.

BCI mocht dit prachtige gebouw van nieuw meubilair voorzien. Het Huygens College heeft een kleurrijke architectuur van binnen en van buiten. Het meubilair heeft daarom een rustige kleur om het kleurgebruik in het gebouw te compenseren en rust uit te stralen.

Het is een prachtig geheel geworden. Grote ruimtes met stijlvol meubilair.

In de klaslokalen is er gekozen voor de T-Bone leerlingtafels met een Sanoma Eiken Grijs blad en een antraciet onderstel. De tafels komen overeen met de leerlingstoelen die een antraciet multiplex kuip hebben en het onderstel heeft dezelfde kleur als die van de tafels. De stoelen waar het Huygens College voor het gekozen zijn de Swing sleemodel leerlingstoelen. Deze stoelen bieden leerlingen een ergonomische zithouding en passen mooi in het geheel van de verdere inrichting. Verder zijn de lokalen voorzien van leermiddel kastenwanden en een docententafel met een ladeblok. Het blad van de docententafel en de schuifdeuren van de kasten komen overeen met de leerlingtafels zodat het een geheel is samen.

Pin It on Pinterest