fbpx

De Mirt, Kampen

Kindcentrum De Mirt in Kampen gelooft dat elk kind uniek is, geschapen door God met elk hun eigen unieke gaven en talenten. Alle kinderen zijn hier van waarde. Ze streven naar optimale resultaten voor de kinderen.

Wat een gaaf project!

Wat is dit een prachtig project geworden. De school heeft ervoor gekozen om hun gebouw te renoveren. De muren hebben een likje verf gekregen, is voorzien van een nieuwe vloer en natuurlijk kon het meubilair dan niet ontbreken. De rustige en minimalistische kleuren geven de school een rustige en moderne uitstraling. De kleur van het oorspronkelijke plafond geeft de ruimte wat extra warmte.

“BCI is inhoudelijk sterk en in staat om een onderwijskundige visie te vertalen naar een ontwerp en passende producten.”
Elly Hofstede

Directrice, Kindcentrum De Mirt Kampen

De Mirt in Kampen is ingericht met voornamelijk QuattroSwing-H6 stoelen en Twist tafels voor de bovenbouw. Deze stoelen zijn allemaal even hoog en hebben een voetenplankje, zodat de leerling op de goede hoogte zit, passend bij zijn of haar lichaamslengte. Alle tafels hebben hierdoor dezelfde hoogte, wat rust creëert in de klas. Door de ergonomische zitting van onze QuattroSwing-H6 stoelen kunnen de leerlingen gelijk vanaf jongs af aan al een goede zithouding aannemen. De tafels waar de Mirt voor heeft gekozen zijn net zo praktisch als de stoelen. Aan deze Twist tafels kunnen de leerlingen aan alle zijden plaatsnemen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld in een kleine ruimte gemakkelijker in groepjes werken. Daarnaast zijn er ook instructieplekken gecreëerd, zowel op normale hoogte met een fraai en gezellig zittend bankje erbij of juist een stahoogte tafel met stoere stoelen.

Bij de kleuterklassen is er gekozen hetzelfde meubilair en kleurgebruik als bij de bovenbouw groepen. Hier zijn QuattroSwing kleuterstoelen en Twist kleutertafels toegepast. Het geeft enorm veel rust in een school om te kiezen voor hetzelfde meubilair voor alle lokalen en het zorgt er tevens voor dat de school één geheel vormt.

Pin It on Pinterest