fbpx

Thomasschool, Leeuwarden

De Sint Thomasschool in Leeuwarden is een basisschool die streeft naar een uitdagende leeromgeving om de leerlingen verder te laten ontwikkelen.

Een uitdagende leeromgeving.

De Sint Thomasschool in Leeuwarden is een basisschool die een uitdagende leeromgeving biedt waarin leerlingen worden uitgedaagd en waar nodig ondersteund worden. Ze maken gebruik van hun talenten, stellen de leerlingen onderzoeksvragen en zijn voortdurend op zoek naar een stuk verdieping.

De school is ingericht met prachtige Xilo kastenwanden in de lokalen. Hierdoor worden er verschillende manieren van opbergen gecreëerd en kunnen leerlingen zelfs, door een geïntegreerde werkplek, werken. Verder zijn er in verschillende vormen Twist tafels toegepast met de praktische Nova krukjes.

Helemaal in de stijl van de school. 

Pin It on Pinterest