fbpx

Leimundo, Leiden

Openbare basisschool Leimundo in Leiden biedt onderwijs op maat. Kinderen werken er veel samen en krijgen de ruimte hun persoonlijke talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Kleurrijk met een natuurlijke look.

Basisschool Leimundo heeft een prachtig gebouw met veel open, grote en hoge ruimtes. De lokalen hebben een doorkijk vanuit de leerpleinen waardoor het één geheel vormt. De school heeft ervoor gekozen lichte kleuren toe te passen in het meubilair. De onderbouw is ingericht met Twist tafels en ErgoSwing kleuterstoeltjes. De midden- en bovenbouw lokalen zijn ingericht met QuattroSwing leerlingstoelen met een voetenplankje. Deze stoelen zijn gecombineerd met de Qurio leerlingtafels. Voor het opbergen zijn er zowel Flexio en Xilo leermiddelkasten toegepast. De leerpleinen zijn ingericht met Flexio opberg- en garderobekasten. Verder zijn hier Twist tafels geplaatst met verschillende Nova krukjes en Happy 490 krukken, Abelian banken, Aede tafels en Snow stoelen. Door overal witte frames toe te passen, gecombineerd met dezelfde houtstructuur en af en toe een kleur is het een prachtig geheel geworden.

Lichte kleuren geven rust in de school.

Pin It on Pinterest