fbpx

St. Nicolaas, Lierderholthuis

De katholieke basisschool Sint Nicolaas in Lierderholthuis biedt haar leerlingen een veilige en vertrouwde plek, ongeacht achtergrond, leermogelijkheden of geloofsovertuiging. De school zorgt voor verbinding tussen de kinderen, ouders en lokale gemeenschap in Liederholthuis.

Het prachtige nieuwbouwproject van St. Nicolaas ingericht met onder andere onze 1000 serie houten kleuterstoelen en -tafels, kleuterbankjes, kleuterwerkwand, zandwatertafel en houten speelgoed. Om alles netjes te kunnen opbergen heeft St. Nicolaas gekozen voor de AS-K kastmodule voorzien van een aantal gekleurde panelen. De leerlingsetjes komen uit de Step serie, die goed bij de school passen. Er is een prettige omgeving gecreëerd voor de leerlingen zodat ze kunnen werken in een fijne en duurzame werkomgeving. Uiteraard ontbreekt de prachtige Swing leerlingstoel hier niet. Deze stoelen kunnen na gebruik netjes aan de tafels worden opgehangen in de daarvoor bestemde ophangbeugels. In de centrale hal en de teamkamer zien we de Abelian banken en hockers terug en een grote ovale tafel met een massief dik blad en kolompoten voor bewegingsvrijheid. Ook staan er in de centrale hal de prettige en zeer functionele Swing stoelen en Twist tafels. De kantoren zijn voorzien van comfortabele sleemodel stoelen en goede bureaustoelen. Archiveren en opbergen is mogelijk in de stalen jalouziekasten.

Zien hoe deze school er van binnen uitziet? Bekijk hier de panorama foto en bekijk elke ruimte!

 

“Tot volle tevredenheid kunnen we nu terugkijken op een geslaagde samenwerking.”

Age-Jan Hut, basisschool Sint Nicolaas

Mijn ervaringen met BCI – door Age-Jan Hut, directeur basisschool Sint Nicolaas

“In mei 2014 ging de shovel onze oude school te lijf. Een jaartje later zou er op dezelfde plek een schitterend nieuw schoolgebouw zijn verrezen. Kortom, tijd genoeg om op zoek te gaan naar nieuwe meubels. Althans dat dacht ik. Niets bleek minder waar. De bouw verliep voorspoedig. Erg voorspoedig. Dat betekende dat we waarschijnlijk al in december 2014 het gebouw in gebruik konden nemen. Oeps. Ik had al wat lijntjes uitgezet bij verschillende leveranciers van schoolmeubelen. Alleen al deze bedrijven bleven erg hangen in het oriënteren. Omdat ik al meerdere bedrijven voor mij aan het werk had gezet was ik (onwetend als ik toen nog was) zo onverstandig om een vertegenwoordiger van BCI de deur te wijzen. Ik bleef hopen op witte rook vanuit de schoorsteen van een andere schoolleverancier. Gelukkig bleef BCI mij (in de persoon van Marcel Boerakker) “lastigvallen”. Na wederom een teleurstelling vanuit een ander bedrijf gaf ik mij gewonnen. En toen ging het snel. Een oriënterend gesprek. Een tweede gesprek met ideeën; een voorstel voor de inrichting en enkele weken later konden we de opdracht tekenen. Tot volle tevredenheid kunnen we nu terugkijken op een geslaagde samenwerking. In december werden alle meubels bezorgd. Een fantastisch geheel. Menig bezoeker van onze nieuwe school heeft hierover zijn/haar bewondering al uitgesproken. Wilt u het zelf komen bekijken? Dat kan. U bent welkom aan de Lierderholthuisweg 49 te Lierderholthuis.”

Pin It on Pinterest