fbpx

Het Baken, Nijkerk

Het Baken in Nijkerk biedt onderwijs voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Zoals het Baken het zelf omschrijft: “Een fijne plek, waar iedereen zich thuis voelt en waar het plezier in samen leren en spelen voorop staat”.

Een frisse look.

Het Baken koos er samen met hun projectadviseur van BCI voor om frisse kleuren te gebruiken. De lokalen hebben oranje kuipstoeltjes met licht essenstructuur kasten, die overeenkomen met de tafelbladen. De leerlingen kunnen fijn samenwerken aan de grote tafels met krukjes eromheen. De jassen en tassen kunnen netjes worden opgeborgen in de Flexio garderobekasten zodat de gang netjes blijft. De kleuters zitten op de ErgoSwing kleuterstoeltjes en aan verschillende maten Twist tafels. De midden- en bovenbouw leerlingen zitten op de ErgoSwing-H4 leerlingstoelen en aan Step leerlingtafels. Wanneer de leerlingen op nieuw meubilair zitten is het natuurlijk ook fijn dat de docent een bijpassende docententafel en bureaustoel heeft die dezelfde kleurstelling heeft als de rest van het meubilair.

Ruimtes die geheel op elkaar zijn afgestemd, zowel het leerlingmeubilair als het docentenmeubilair.

Pin It on Pinterest