fbpx

't Kofschip, Papendrecht

’t Kofschip in Papendrecht is een openbare basisschool. Het is een grote school gevestigd in een prachtig nieuw gebouw.

De school heeft ervoor gekozen natuurlijke kleuren toe te passen in het meubilair en de verdere inrichting. De kleuterlokalen zijn ingericht met ErgoSwing kleuterstoeltjes, Twist kleutertafels en Flexio leermiddelkasten. De midden- en bovenbouw is ingericht met QuattroSwing leerlingstoelen met een voetenplankje, Step leerlingtafels en Flexio leermiddelkasten. De leerpleinen zijn ingericht met verschillende op maat gemaakte kasten, Twist-, Aede- en wangtafels, Snow en Oscar stoelen, Oscar krukken, Qubic banken met rolbakken en Abelian banken. Verder is er een prachtige op maat gemaakte boom geplaatst, waar de kinderen omheen kunnen zitten, een echte eyecatcher!

Een open leerruimte met veel mogelijkheden en een natuurlijke uitstraling.

Pin It on Pinterest