fbpx

De Atlas, Renkum

Basisschool de Atlas in Renkum is een school voor openbaar onderwijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Met de inrichting van BCI die aansluit op hun visie willen zij kinderen samen laten werken, leren en plezier laten maken.

Een nieuwe en moderne uitstraling.

In Renkum is prachtig werk verricht bij bassischool de Atlas. Er zijn fleurige en moderne kastenwanden gecreëerd. De kasten zijn op maat gemaakt middels een modulaire samenstelling. De Xilo kastmodule die hier is toegepast, speciaal gericht op het onderwijs, kan in verschillende uitvoeringen worden samengesteld. Er zijn meerdere lokalen ingericht met deze kastenwanden.

Praktisch en modern.

Tevens zijn er gemeenschappelijke ruimtes ingericht waar BCI de kasten heeft gecombineerd met zitelementen. Leerlingen kunnen hier rustig leren en samenwerken, ondertussen kunnen leraren hier verschillende leerelementen opbergen. Kortom: enorm praktisch en een moderne uitstraling in één!

Pin It on Pinterest