fbpx

De Boxem, Zwolle

BCI mocht katholieke basisschool de Boxem in Zwolle voorzien van nieuw meubilair. De gemoedelijke sfeer die de school wil uitstralen komt helemaal terug in het nieuwe interieur.

Een frisse inrichting.

De school heeft ervoor gekozen om rustige en natuurlijke kleuren te gebruiken. Het nieuwe gebouw is ontworpen door De Bruin Architecten B.V. BNA “Een dubbele niet kolossale school met een duidelijke eigen uitstraling die past in het landschap”. Uiteraard passen de kleurrijke meubels van BCI hier zeer goed bij.

De uitstraling geeft een fris en een natuurlijk gevoel door de houttinten in combinatie met groene, grijze en witte elementen. Van buiten is het een prachtig gebouw, wat het meubilair en de stijl binnen volledig versterkt.

Een frisse en natuurlijke uitstraling.

Er zijn verschillende klaslokalen en open leerpleinen ingericht. De producten die hier onder andere zijn toegepast zijn de Step leerlingtafels, QuattroSwing stoelen, Nova-DH krukken, Abelian zitelementen, Flexio kastmodules, kolompoottafel Aede, massief eikenhouten tafels Noq Noq, bureaustoel Viasit Linea en Vivida, zitbankje Qubic rondMatrix kastenwanden, tafels met steigerpijp frame en een speelwerkverdieping met kasteelthema.

Pin It on Pinterest