fbpx

Koningin Julianaschool, De Lier

Koningin Julianaschool in De Lier is een open Christelijke basisschool, zij geven onderwijs extra kleur. 

Gaaf he? Die kastenwand!

In elk lokaal is een prachtige op maat gemaakte kastenwand geplaatst. De leerlingen en leerkrachten kunnen hier van alles in opbergen. Het leuke aan deze kastenwand is dat er verschillende kleuren en open vakken zijn toegepast, zodat het er erg aantrekkelijk uitziet. Ook kunnen de leerlingen werken in het huisje middenin de kastenwand, even een plekje voor henzelf. Verder zijn er praktische leerlingsetjes geplaatst met verschillende instructietafels, zo kunnen de leerlingen op verschillende plekken in het lokaal werken. Ook is er in elk lokaal een instructiekring gecreëerd door de Sem instructietafels en -bankjes. 

“De wensen van de school zijn besproken, BCI heeft hier onwijs goed in meegedacht. BCI kwam met ideeën waar de school zelf nog niet over had nagedacht.
Mandy Voois

Directrice, Koningin Julianaschool, De Lier

Pin It on Pinterest