fbpx

Op Dreef, Putte

Basisschool Op Dreef in Putte streeft ernaar kwalitatief groepsgericht onderwijs te geven. 

Een kleurrijk leerplein.

BCI mocht twee leerpleinen voor de basisschool inrichten. Bij de midden- en bovenbouw klassen is er gebruik gemaakt van de Abelian banken in combinatie met Flexio kasten, podiumblokken, Aede tafels en stalen huisjes om de ruimte nog meer op te fleuren. Bij de kleuters zijn er verschillende Flexio kasten geplaatst die flexibel met zwenkwielen te verplaatsen zijn. Verder is er een instructietafel geplaatst met verschillende hockers om de kleuters te laten samenwerken. En de eyecatcher van de ruimte, een prachtige boom met verschillende groene elementen.

“Prima samenwerking met een goede service en een duidelijk advies.”

William Jongenelen

Directie, Op Dreef Putte

Pin It on Pinterest