fbpx

CBS Sjaloom, Rutten

Sjaloom is een dorpsschool in het kleine dorpje Rutten. De groepen zijn verdeeld in combinatiegroepen, die eigentijds onderwijs ontvangen.

Een frisse en nieuwe uitstraling

Sjaloom heeft een prachtig nieuw pand, gevestigd bij een sportcomplex waar de kinderen in de pauzes kunnen spelen. BCI mocht hier drie lokalen en een leerplein inrichten. Door de rustige kleuren in de school werd dit een prachtig geheel in combinatie met het meubilair. In de kleuterklas zijn de Evi kleuterstoeltjes toegepast samen met de Twist kleutertafels en meerdere Flexio kasten. Bij de midden- en bovenbouw en op het leerplein heeft de school gekozen voor T-Bone tafels met een ErgoSwing leerlingstoel met een voetenplankje, Flexio kasten, Aede tafels en Abelian banken. Wat een gezellige en leuke leeromgeving hebben de kinderen op deze school!

Wat een gezellige en leuke leeromgeving hebben de kinderen op deze school!

Pin It on Pinterest