fbpx

Op excursie bij BCI

Kinderboekenweek bij BCI

Bij BCI zaten we niet stil tijdens de herfstvakantie, we gingen hard aan de bak om alle bestellingen op tijd bij de klant te krijgen!

De 67ste editie van de Kinderboekenweek begint in oktober weer. Met als thema: Worden wat je wil. De organisatie wil met dit thema kinderen enthousiasmeren en motiveren om te gaan doen wat hij of zij leuk vindt. Vandaag kwam de Dr. Ariënsschool bij BCI langs om verschillende beroepen te bekijken. De kinderen kregen een rondleiding, deden een quiz en mochten van alles vragen. Wat waren ze enthousiast om door de fabriek te lopen en te kijken wat er allemaal mogelijk is qua beroepen.

Kinderen van groep 7 en 8, wij vonden het hartstikke leuk dat jullie er waren!

“Ik zou hier wel een keer een week willen werken om alle machines te leren kennen.”

– Leerling Dr. Ariënsschool Neede

Pin It on Pinterest