fbpx

OBS de Koempoelan, Purmerend

OBS de Koempoelan is de oudste school in de Wiedevenne. Deze basisschool gelooft dat alle leerlingen tot groei en bloei kunnen komen.

Een huisje om in te werken

OBS de Koempoelan heeft twee prachtige eyecatchers in de school gekregen. BCI mocht hier een kastenwand op maat ontwerpen met drie werkplekken erin. Het ziet er gaaf uit en is daarnaast enorm praktisch. Verder is de gemeenschappelijke ruimte ingericht en de klaslokalen. De kleuterlokalen zijn ingericht met ErgoSwing kleuterstoelen en de Twist kleutertafels. De midden- en bovenbouw lokalen zijn ingericht met ErgoSwing H6 stoelen en Step tafels. De gave boekenwand al gezien? BCI mocht een kastenwand op maat maken voor allerlei boeken. De kast heeft twee kleuren en staat op een podium die wij hier speciaal voor gemaakt hebben. Wat een plaatje is het!

BCI wenste OBS de Koempoelan heel veel (leer)plezier met het nieuwe meubilair.

“Het contact met onze projectadviseur liep goed. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft hier een zeer passend ontwerp voor gemaakt. Uiteraard met het doel om over te gaan op verkoop.”
Directrice

OBS de Koempoelan

Pin It on Pinterest