fbpx

Generatie op generatie

Vandaag bedankten we Han Leferink. Na 30 jaar directeur te zijn geweest gaf hij begin dit jaar het stokje over aan zijn kinderen, Max en Britt. Han blijft bij BCI werken en zal de komende jaren afbouwen.

De vierde generatie vormt samen de directie van BCI Projectinrichting B.V. en zetten het familiebedrijf voort. Vol enthousiasme en een frisse blik beginnen ze het jaar goed met deze nieuwe uitdaging.

Max heeft Small Business and Retail Management gestudeerd aan Saxion Hogescholen in Enschede en werkt al meerdere jaren binnen BCI. Hij begon als vakantiekracht, werkte op de binnendienst afdeling, studeerde af met een intern onderzoek en heeft enorm veel ervaring opgedaan als projectadviseur. De laatste jaren was hij verkoopleider van onze projectadviseurs en nam hij geleidelijk aan al taken van Han over. Max is vanaf januari 2023 algemeen directeur en kijkt hier enorm naar uit!

Britt heeft Media, Informatie en Communicatie gestudeerd aan Saxion Hogescholen in Enschede en werkt sinds een aantal jaren bij BCI. Ze zette de marketing op binnen het bedrijf en zorgde voor een nieuwe huisstijl, website en catalogus. Tevens heeft ze na de overname ook nog een half jaar binnen Heutink gewerkt op de marketingafdeling, gericht op projectinrichting. Per eind 2022 is zij begonnen als projectadviseur en zal ze geleidelijk aan de verkoop gerelateerde taken van Max overnemen. Britt is vanaf januari commercieel directeur en kijkt enorm uit naar deze uitdaging.

Van links naar rechts: Max Leferink (algemeen directeur), Britt Leferink (commercieel directeur), Han Leferink (oud directeur).

Pin It on Pinterest