fbpx

Van Campen Bouwbedrijf, Zelhem

Bouwbedrijf Van Campen in Zelhem is voorzien van een volledig nieuwe inrichting. Dit project is opgestart met een 3D opzet. Zo was het voor de klant eenvoudig om een beeld te krijgen bij de invulling en uitstraling.

Functioneel en afgestemd op de werkbehoeftes

Bij het inrichten van de kantoren voor Van Campen Bouwgroep was de prioriteit om een werkplek te ontwikkelen die is afgestemd op de werkbehoeftes en ruimte van de medewerkers. De projectinrichting is uitgevoerd in samenwerking met de medewerkers van Van Campen Bouwgroep. Dit heeft geresulteerd in een aantrekkelijke werkomgeving met een uitstraling die past bij Van Campen Bouwgroep. De kernwaarde ergonomie en vitaliteit delen Van Campen Bouwgroep en BCI. Daarom is het logisch dat de medewerkers ergonomische (sta)bureaus hebben en duurzame bureaustoelen.

BCI wenst Van Campen Bouwgroep heel veel (werk)plezier met het nieuwe meubilair.

Onze wensen waren een modern, toekomst bestendige uitstraling, rustgevende omgeving door het gebruik van de juiste kleuren en materialen. Hierbij moest de uitstraling voldoen aan de filosofie van ons (moderne werkwijze, groen, slim en no nonsens).
Richard te Vaarwerk

Van Campen

Pin It on Pinterest