fbpx

Exclusieve en duurzame samenwerking

Coot | Chair out of trash

BCI Projectinrichting en Upcycling Scandinavia kondigen met trots een nieuwe exclusieve samenwerking aan die gericht is op het bevorderen van duurzaamheid en circulaire schoolinrichting in de Benelux. Deze samenwerking brengt het duurzame meubilair en andere ecologisch verantwoorde producten van Upcycling Scandinavia samen met de expertise, het assortiment en netwerk van BCI.

Door de samenwerking met Upcycling Scandinavia zal BCI Projectinrichting een duurzamer aanbod kunnen bieden, waardoor scholen de mogelijkheid krijgen om hun inrichting op een meer milieuvriendelijke en circulaire manier te ontwerpen.

Upcycling Scandinavia staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame meubilair en producten. Ze maken gebruik van gerecyclede materialen, duurzame productiemethoden en streven naar een minimale ecologische voetafdruk. Met hun assortiment willen ze bijdragen aan een betere wereld door middel van verantwoord en circulair gebruik van grondstoffen.

Deze samenwerking tussen BCI Projectinrichting en Upcycling Scandinavia heeft als doel om scholen in de Benelux te voorzien van een breed scala aan duurzame en circulaire oplossingen voor schoolinrichting.

Beide bedrijven zijn enthousiast over deze samenwerking, omdat ze geloven dat het de weg vrijmaakt voor een positieve verandering in de manier waarop scholen hun omgeving ontwerpen en gebruiken. Door duurzame en circulaire principes te omarmen, kunnen scholen niet alleen bijdragen aan een groenere toekomst, maar ook hun leerlingen bewust maken van het belang van duurzaamheid en milieubescherming.

BCI Projectinrichting en Upcycling Scandinavia kijken ernaar uit om gezamenlijk scholen in de Benelux te ondersteunen bij het realiseren van duurzame en circulaire schoolinrichting. Ze zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een positieve impact zal hebben, niet alleen op het milieu, maar ook op het welzijn en de leerervaring van de leerlingen. Samen streven ze naar een duurzamere toekomst en hopen ze andere bedrijven en organisaties te inspireren om ook stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid.

Bestel ze hier!

Sanne Gabriel

Coot | Vierpootmodel

Coot circulaire leerlingstoel vierpootstoel

Bekijk de stoel

Sanne Gabriel

Coot | Verrijdbaar H4

Coot circulaire verrijdbare H4 stoel

Bekijk de stoel

Sanne Gabriel

Coot | Sledemodel

Coot circulaire leerlingstoel sledemodel

Bekijk de stoel

Sanne Gabriel

Coot | Verrijdbaar H6

Coot circulaire verrijdbare H6 stoel

Bekijk de stoel

Coot | Chair out of trash

Pin It on Pinterest